Menteşeoğlu Şehit Orçun Munyas İlkokulu


Vizyon: VİZYONUMUZ Okul olarak istiyoruz ki…. -Çevremizdeki aynı tür okullar arasında ,eğitimde ve öğretimde rekabete dayalı olarak en iyi ve en başarılı okul olmak. -Ekipman ve donanım açısından tüm eksiklerin giderilmesi ve müfredat laboratuar okulları standartlarına ulaşmak,hatta daha ileri aşamalara gidebilmek. -Okulumuzda öğrenmenin temel ihtiyaç olduğunu öğrencilerimize kabul ettirmek.Her öğrencimizin ve velilerin okulumuzda öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini.Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmalarının önemini kavramaları.

Misyon: MİSYONUMUZ Okulumuz: Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak,kendine güvenen ve yetenekli insanlar olarak yetişmelerini sağlamak,insanımızı sevgiye,akla,bilime ve teknolojiye dayanarak kültürümüz içinde,milli ruhumuzu,özümüzü ve benliğimizi koruyarak ,yaşayarak,kendisine,ailesine ve milletine yabancılaştırmadan; -Kişilikli ve bilinçli, -Kendisini sürekli yenileyen ve geliştiren, -Kendisiyle ve başkalarıyla yarışabilen, -Kendi mutluluğunu sağlama yanında bunu başkalarının ve toplumun mutluluğu için de değerli ve anlamlı bulan, -Kendini ve milletini daima yüceltmeye çalışan, -Kişilik ve ahlaki karakterde insanlar yetiştirmek için vardır. Çağdaşlığın,teknolojinin,toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak,toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve bir şeyler üretmek için düşünebilen insanlar yetiştirecektir.

Başarılar: Kurumumuz "EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER","ATIK PİL TOPLAMA" gibi yerel dereceleri ile ulusal ve uluslararası projelerde yürütücü olarak görevleri vardır.

Saatler: SABAH:09.00 AKŞAM:15.00
Isınma: KLİMA
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Ulusal Eskrim dalında derece
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ULUSAL PROJELER :"Kitap Okuma Kurduyum", "Dans Eden Rakamlar" ULUSLARARASI PROJELER: "Pijamamla Kitap Okuyorum","Yine Yeni Yeniden",Once Again For Future", "Christmas Card Exchange" SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ: "Mavi Yeşil Okullar" , "Daha Mavi fethiye" , "Hatay´a Hayat Olalım"

Telefon - 02526465522

Belgegeçer - (252) 646 5522

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://menteseogluilkokulu.meb.k12.tr

Adres - MENTEŞEOĞLU MAH. SÜLEYMAN DEMİREL PZY BUL. NO 297/A FETHİYE / MUĞLA

Öğretmen :44
Öğrenci :993
Derslik :28
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5200
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri -

Adres - MENTEŞEOĞLU MAH. SÜLEYMAN DEMİREL PZY BUL. NO 297/A FETHİYE / MUĞLA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine:135 km İlçe Merkezine:4 km